Kantoorruimtes te huur | Antwerpen | 1.055 m2

Frankrijklei 81-83

Frankrijklei 81-83
2000 Antwerpen
Type pand
Te huur
Type eenheid
Office
Beschikbaar
1.055 m2
Dennis Collin
Account Manager
Dennis Collin
Account Manager

Kantoorruimtes te huur | Antwerpen | 1.055 m2

Centraal gelegen kantoorgebouw, het vroegere hoofdkantoor van Baloise verzekeringen, met een prachtig uitzicht op de nieuw aangelegde leien in de nabijheid van het Centraal Station.

Een grote troef van dit kantoor is de vlotte bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als de verschillende Velo-stations en de wagen waarmee u zich van de noorderlijke naar de zuidelijke stadsrand kan begeven.

Tijdens uw vrije tijd kunt u zowel dineren in de fijnste restaurants van Antwerpen als winkelen aan de welbekende meir. Daarnaast kan u bij mooi weer genieten van het Stadspark en dit allemaal op wandelafstand.

Het gebouw bestaat uit 9 verdiepingen. De 5 lagere verdiepingen zijn verhuurd aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. Enkel de 4 hoogste plateaus zijn nog beschikbaar. Op de bovenste verdieping beschikt u over een conferentiezaal (50m²) om evenementen of vergaderingen te houden, grenzend aan een prachtig terras waar u kunt genieten van een fantastisch zicht over onze stad.

De grote raampartijen met dubbele beglazing aan de weerzijden van het gebouw creëren een aangenaam klimaat zowel in de zomer als in de winter en zorgen voor een rustgevend gevoel.

In de ondegrondse parking is er een mogelijkheid om een autostaanplaats te huren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon, Dennis Collin, wie u verder zal kunnen helpen.

Kenmerken

Alarmsysteem
Centrale verwarming met gas
Dubbele beglazing
Keukentje
Liften
Opengaande ramen
Sanitaire lokalen

Inrichting

Verdieping Type eenheid Ruimte (M²)
9 Office 50 m2
8 Office 335 m2
7 Office 335 m2
6 Office 335 m2
Parking