Kantoorruimtes te huur | Brussels | 8.619 m2

31 Central

Rue de l'Hôpital 31
1000 Brussels
Type pand
Te huur
Type eenheid
Office
Beschikbaar
8.619 m2
Thomas Baets
Account Manager
Thomas Baets
Account Manager

Kantoorruimtes te huur | Brussels | 8.619 m2

Deze toren is een hoge kwaliteit renovatie van een van de belangrijkste kantoortorens van Brussel en biedt een modern, ruim kantoorgebouw in het hart van het centrum van Brussel.
Het nieuwe gebouw biedt een breed aantal diensten, waaronder een barista, loungeruimtes en vergaderzalen samen met een community management concept uniek voor de Brusselse markt. Hieronder worden alle kenmerken van het gebouw opgelijst.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon, Thomas Baets, wie u verder zal kunnen helpen.

Kenmerken

Toegangscontrole gebouw
Centrale verwarming
Dubbele beglazing
Brandbeveiliging
Opengaande ramen
Douche

Inrichting

Verdieping Type eenheid Ruimte (M²)
12 Office 1.479 m2
6 Office 1.479 m2
4 Office 1.861 m2
3 Office 1.900 m2
2 Office 1.900 m2
Archives
Parking
3D Virtual Visit

Disclaimer

Deze 3D virtuele opstelling van een kantoorruimte pretendeert niet een waarheidsgetrouwe weergave te zijn van het eindproduct, maar wil er een van de vele andere mogelijkheden van laten zien. Hoewel wij niet twijfelen aan de nauwkeurigheid ervan, wijzen wij u erop dat de ruimte en de afmetingen in deze virtuele bezichtiging niet ter plaatse zijn geverifieerd door CBRE noch door een V&G-coördinator en dat CBRE hierover geen enkele garantie, waarborg of representatie geeft. Interieurontwerp, meubilair en inrichtingswerkzaamheden worden niet noodzakelijkerwijs geleverd of uitgevoerd door de eigenaar, ontwikkelaar of CBRE. Voor de definitieve indeling adviseert CBRE een locatie- en werkplekanalyse te laten uitvoeren om de lokale wetgeving en gezondheids- en veiligheidsnormen na te leven. Deze informatie wordt uitsluitend aangeboden voor gebruik voor CBRE klanten en bezoekers van propertyweb. Alle rechten op het materiaal zijn voorbehouden en mogen niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CBRE.