Kantoorruimtes te huur | Bruxelles | 7.934 m2

Multi Tower

Boulevard Anspach 1
1000 Bruxelles
Type pand
Te huur
Type eenheid
Office
Beschikbaar
7.934 m2
Friedel Laperre
Account Manager
Friedel Laperre
Account Manager

Kantoorruimtes te huur | Bruxelles | 7.934 m2

Het nieuwe eigentijdse project genaamd Multi Tower heeft een totale oppervlakte van 44.000 m² verdeeld over 18 verdiepingen waarvan +/- 40.000 m² kantoorruimte. De ingrijpende renovatie van de Brouckère-toren maakt het tot een premium excellent gebouw en maakt flexibele kantoorruimtes mogelijk in combinatie met openbare ruimtes en faciliteiten die perfect passen in de evoluerende wijk. Dankzij de renovaties zal het project de BREEAM EXCELLENT-certificering behalen. De Multi Tower draagt ??bij aan het succes van de openbare zone rondom het gebouw met de wandelboulevard. Typische kenmerken van het gebouw, zoals de H-vorm die een spectaculair uitzicht op de stad geeft bij het verlaten van de lift, tillen het ontwerp naar een hoger niveau. In de sokkel komen een aantal diensten: BPost, MIVB ... Op de derde verdieping komt ook een oase van groen met een restaurant en de mogelijkheid om te ontspannen midden in het groen midden in de stad.
De Multitoren biedt een modern sportterrein, twee stadstuinen op het dak op de derde verdieping, een wintertuin op de bovenste verdieping, vergaderruimtes en een auditorium.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon, Friedel Laperre, wie u verder zal kunnen helpen.

Kenmerken

Air conditioning
Verlaagde plafonds
Goederenlift
Douche
Sprinklers
Breeam Excellent

Inrichting

Verdieping Type eenheid Ruimte (M²)
11 Office 1.111 m2
10 Office 2.169 m2
9 Office 2.169 m2
8 Office 1.568 m2
3 Office 917 m2
Parking
3D Virtual Visit

Disclaimer

Deze 3D virtuele opstelling van een kantoorruimte pretendeert niet een waarheidsgetrouwe weergave te zijn van het eindproduct, maar wil er een van de vele andere mogelijkheden van laten zien. Hoewel wij niet twijfelen aan de nauwkeurigheid ervan, wijzen wij u erop dat de ruimte en de afmetingen in deze virtuele bezichtiging niet ter plaatse zijn geverifieerd door CBRE noch door een V&G-coördinator en dat CBRE hierover geen enkele garantie, waarborg of representatie geeft. Interieurontwerp, meubilair en inrichtingswerkzaamheden worden niet noodzakelijkerwijs geleverd of uitgevoerd door de eigenaar, ontwikkelaar of CBRE. Voor de definitieve indeling adviseert CBRE een locatie- en werkplekanalyse te laten uitvoeren om de lokale wetgeving en gezondheids- en veiligheidsnormen na te leven. Deze informatie wordt uitsluitend aangeboden voor gebruik voor CBRE klanten en bezoekers van propertyweb. Alle rechten op het materiaal zijn voorbehouden en mogen niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CBRE.