Kantoorruimtes te huur | Bruxelles | 8.075 m2

Allianz Tower

Boulevard du Roi Albert II 32
1000 Bruxelles
Type pand
Te huur
Type eenheid
Office
Beschikbaar
8.075 m2
Friedel Laperre
Account Manager
Friedel Laperre
Account Manager

Kantoorruimtes te huur | Bruxelles | 8.075 m2

Allianz Tower is een kantoorgebouw gelegen Koning Albert II laan 32 in de Noord wijk van Brussel niet ver van het Noord Station. Het pand heeft momenteel een beschikbare oppervlakte van 6.156 m² te huur met een minimale opdeelbare ruimte van 750 m². Hieronder worden alle kenmerken van het gebouw opgelijst.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon, Friedel Laperre, wie u verder zal kunnen helpen.

Kenmerken

Toegangscontrole gebouw
Koud plafond
Brandbeveiliging
Verhoogde vloer
Restaurant
Douche
Sprinklers
Driedubbele beglazing
Zonnepanelen
Breeam Excellent

Inrichting

Verdieping Type eenheid Ruimte (M²)
10 Office 1.615 m2
9 Office 1.615 m2
8 Office 1.615 m2
7 Office 1.615 m2
6 Office 1.615 m2
Parking
3D Virtual Visit

Disclaimer

Deze 3D virtuele opstelling van een kantoorruimte pretendeert niet een waarheidsgetrouwe weergave te zijn van het eindproduct, maar wil er een van de vele andere mogelijkheden van laten zien. Hoewel wij niet twijfelen aan de nauwkeurigheid ervan, wijzen wij u erop dat de ruimte en de afmetingen in deze virtuele bezichtiging niet ter plaatse zijn geverifieerd door CBRE noch door een V&G-coördinator en dat CBRE hierover geen enkele garantie, waarborg of representatie geeft. Interieurontwerp, meubilair en inrichtingswerkzaamheden worden niet noodzakelijkerwijs geleverd of uitgevoerd door de eigenaar, ontwikkelaar of CBRE. Voor de definitieve indeling adviseert CBRE een locatie- en werkplekanalyse te laten uitvoeren om de lokale wetgeving en gezondheids- en veiligheidsnormen na te leven. Deze informatie wordt uitsluitend aangeboden voor gebruik voor CBRE klanten en bezoekers van propertyweb. Alle rechten op het materiaal zijn voorbehouden en mogen niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CBRE.