Kantoorruimtes te huur | Kortrijk

Kortrijk Pottelberg

Dumolinlaan 1
8500 Kortrijk
Type pand
Te huur
Type eenheid
Office
Elena Pieters
Account Manager
Elena Pieters
Account Manager

Kantoorruimtes te huur | Kortrijk

Flexibele kantoren in Kortrijk Pottelberg.
Huur eenvoudig bereikbare kantoorruimtes, coworkingplekken of vergaderruimtes op de eerste en tweede verdieping in dit stijlvolle en moderne gebouw in de bruisende stad Kortrijk, België. Het gebouw bevindt zich in een bedrijvenpark op een boogscheut van het winkel- en kantoorknooppunt aan de Pottelberg.

De werkplek ligt nabij de R8, de ring rond Kortrijk, met aansluitingen op de E17 richting Rijsel-Gent-Antwerpen en de E403 richting Doornik-Brugge, en vanwaar u verder kunt rijden naar Frankrijk. Er bevinden zich ook twee bushaltes op 200 m. Het treinstation ligt slechts op 2 km afstand. U kunt tal van monumenten bezoeken in de historische binnenstad, zoals de Broeltorens, het belfort van Kortrijk en de middeleeuwse Artillerietoren.

Er zijn verschillende mogelijkheden in het center: een virtual office, een deticated desk, kantoren vanaf 5m², kantoren vanaf 12m², kantoren vanaf 30m². Voor meer informatie en toelichting kan u contact opnemen met ons.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon, Elena Pieters, wie u verder zal kunnen helpen.

Kenmerken

Liften
Tuin
Videofoon
Rookdetector
Dubbele beglazing

Inrichting

Verdieping Type eenheid Ruimte (M²)
Parking