Kantoorruimtes te huur | Sint-Joost-ten-Node | 4.172 m2

Metro Botanique

Rue Royale 153
1210 Sint-Joost-ten-Node
Type pand
Te huur
Type eenheid
Office
Beschikbaar
4.172 m2
Jean-Michel Meersseman
Account Manager
Jean-Michel Meersseman
Account Manager

Kantoorruimtes te huur | Sint-Joost-ten-Node | 4.172 m2

De gerenoveerde kantoorgebouw Royale Brialmont is gemaakt om een gearticuleerd geheel te creëren voor wonen en werken. De glazen floor-to-ceiling facade, de gestructureerde roosters en de strakke doorlopende plafonds zijn bedoeld om een uitzonderlijk uitzicht te geven op de bloeiende groene botanische tuinen.
Het heeft als extra eigenschap om een grote hoeveelheid licht in het gebouw te brengen, wat het een sterk en dynamisch karakter geeft. De modulatie van het gebouw maakt een gepersonaliseerde interieurinrichting mogelijk, hetzij in een open ruimte, hetzij in een gescheiden indeling of zelfs in een mengeling van beide. Transparantie en doorkijk van het gelijkvloers tot aan de skyline bevorderen de verbinding met alle straatingangen, receptieruimtes en buitentrappen. Last but not least, Royale Brialmont is goed bereikbaar met tram, bus of metro (Botanique) en heeft het een aangename omgeving met een enorme variëteit aan activiteiten rondom.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon, Jean-Michel Meersseman, wie u verder zal kunnen helpen.

Kenmerken

Alarmsysteem
Archieven
Toegangscontrole gebouw
Koelbalken
Goederenlift
IT Room
Keukentje
Marmeren inkom
Verhoogde vloer
Douche
Receptie
Bewaking

Inrichting

Verdieping Type eenheid Ruimte (M²)
7 Office 631 m2
6 Office 708 m2
5 Office 708 m2
4 Office 708 m2
3 Office 708 m2
2 Office 708 m2
Archives
Parking