Kantoorruimtes te huur | Watermael-Boitsfort | 13.918 m2

Royale Belge Offices

Boulevard du Souverain 25
1170 Watermael-Boitsfort
Type pand
Te huur
Type eenheid
Office
Beschikbaar
13.918 m2
Friedel Laperre
Account Manager
Friedel Laperre
Account Manager

Kantoorruimtes te huur | Watermael-Boitsfort | 13.918 m2

Royale Belge is een uitzonderlijke site, bekend om zowel zijn geschiedenis als zijn architectuur. Het iconische gebouw, een onverwachte groene oase in het hartje van Brussel, werd heringericht om er een oase van welzijn van te maken. U wordt uitgenodigd om te genieten van het beste wat het leven te bieden heeft, in een omgeving van prestige, comfort en weelderig groen. Royale Belge biedt u toegang tot een spa, een hotel, een fitnessruimte en restaurants, maar ook kantoren en andere coworkingruimten. Wat uw plezier ook is, u kunt er allemaal van genieten op hetzelfde adres.

Dankzij zijn ideale ligging in het hartje van Brussel zijn we vlot bereikbaar, ongeacht uw vervoermiddel. Dankzij deze strategische ligging heeft de site directe toegang tot de Brusselse Ring en het station van Boitsfort, waar in de zeer nabije toekomst een nieuwe RER-lijn van het Gewestelijk ExpresNet komt. Deze lijn zal Boitsfort verbinden met Schuman en het stadscentrum. De tram, die op een aparte lijn rijdt op de Vorstlaan, en het metrostation Herrmann-Debroux maken de Royale Belge zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

https://vimeo.com/515649883


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon, Friedel Laperre, wie u verder zal kunnen helpen.

Kenmerken

Air conditioning
Toegangscontrole gebouw
Dubbele beglazing
Tuin
Verhoogde vloer
Sprinklers

Inrichting

Verdieping Type eenheid Ruimte (M²)
9 Office 586 m2
7 Office 3.159 m2
6 Office 3.159 m2
1 Co-working Contact us
0 B Co-working Contact us
Archives
Parking